dijous, 19 de novembre del 2009




Descarregat aquí les bases del Ambients FragMenTs

FragMenTs

FragMenTs va néixer dins la programació d’arts escèniques del cente cívic, en format de cabaret on es combinen tot tipus de disciplines: teatre, dansa, clown, circ, música, màgia, etc. Poc a poc i a partir de la necessitat de fer que el públic no fos només un espectador, sinó que fos partícip de les situacions creades entre artistes, productors i assistents, es va crear una línia plàstica de creació d’ambients.

Abans d’entrar a la sala d’actes on es fa el FragMenTs, el públic accedeix en un espai on hi troba un ambient escenificat que el transporta a una altra realitat. Aquesta escenografia és participativa amb el públic i plena de missatges positius.

Fins el moment hem portat a terme 9 FragMenTs, amb una mitjana de públic de 215 persones. 7 FragMenTs han sigut a l’interior del centre cívic i han tingut ambientació, com per exemple el bosc de les fragàncies, el planetari, la cuina de la xocolata, etc... sempre realitzades per col·laboradors i artistes del mateix centre.

Fins ara l’ambientació s’ha muntat i desmuntat el mateix dia de l’espectacle.

AmbienTs FragMenTs

Ara volem anar més enllà i donar l’oportunitat a professionals, estudiants o persones interessades en el món de l’escenografia, de caràcter individual o col·lectiu, independentment de la seva edat o nacionalitat, per poder crear un ambient.

Tenint en compte que la consciència ecològica i respecte pel medi ambient és una de les línies que marca la programació del centre cívic Parc-Sandaru, busquem que l’ambient creat estigui en consonància amb aquest criteri.

L’ambient creat no es desmuntarà el mateix dia de l’espectacle. Entrarà a formar part de la línia de programació d’exposicions del centre cívic i romandrà exposat durant un període de 12 dies.